keskiviikko 29. toukokuuta 2013

She's a little runaway

On tullut viime aikona kirjoiteltua tätä blogia aika runsaasti, jopa spämmäykseksi asti. Anteeksi siitä. Mutta mun on pakko käydä toi Bon Jovin keikka läpi teidän kanssa. Eihän näitä pakko ole lukea ja lukekoon se jota kiinnostaa eiks vaan :)

Homma lähti käyntiin sunnuntai aamuna kello 7.00 iPhonen pyörittäessä Gunnareiden Betteriä, joka toimii meitsin soittoäänenä herätyksessä. Jotenkin sellaiset herätysvibat saa siitä.. This is the day! Eka Bon Jovin keikka ja korkea aikakin, koska niin monet kerrat missannu! Suihkut, aamupalat, kynnet, fleda jne. kuntoon. Ystäväni Axl kurvas pihaan 9.00. ja matka kohti Raahea alkoi! Ite ostin liput jo puol vuotta sitten ja paljon oli juttua että isommallakin porukalla olis lähdetty, mutta onneksi Jonzki sentään lähti messiin :) Raahessa mua ja Jonzkia odotti seuraava auto, Nitron porukat. Jyrkin ja Lean kyydillä matka jatkui kohti Tamperetta. Pyähdyttiin matkalla Lapualla imaisemassa tyylikkäässä "navetta"-ravintolassa lunchit! Iso- J tarskas safkat, kiitos siitä. Vaikka todettiinkin yhteen ääneen, että parempiakin lounaita on ollut. Meitsi nappa kasipäkin Santtua supermarketista matkaevääksi. Ajattelin että pääsis tästä väsymykestä eroon. Olin meinaan kuorsannut niin perkeleesti jo alkumatkasta ja päätin ettei se toistu :)

Muitakin chillaamassa Ratinalla
Tampereella ohjelmassa oli nopea shoppailureissu Cybershoppiin ja HM:lle. Jonzkin piti saada aurinkolasit ja huulipuna. Cybershopissa tuntui kestävän ikuisuus Jonzkin pähkäillessä lasiensa kanssa. Lisäksi myyjä tsiigaili meikää niin kuin rosvoa, joten alkoi pikku hiljaa jakaus päässä vähän harottaa. Päätinkin ettei HM:llä tuhlata aikaa! Nappasin heti ensimmäisen myyjän kii ja totesin, että opastappa meidät huulipunaoastolle perkele :) Tarkoitus oli vielä ehtiä chillaan johonkin puistoon tai vastaavaan nauttimaan auringosta. Päätettiin kuitenkin painella sisään mestoille kun ei sopivaa paikkaa löytynyt. Jengiä pyöri siellä täällä ja kaikki näytti helvetin iloisilta, mikäs tämän parempaa!

Rekkari... :)
Ilma suosi ja lämmintä oli varjossakin varmaan helposti se 25. Meitsi hikoili kuin pieni porsas! Pari kylmää Tuborgia jeesas hieman tilannetta. Ranteessa oli X- kirjaimilla varustettu Diamond Ring- ranneke ja toisessa kädessä valkoinen mallu. Odoteltiin Aaronin settiä ja pitihän siitä pari fotoa käydä nappaan. Vaikka musiikkihan aika syvältä onkin. Vielä lämppäämään Jovia... Negativen olisin ymmärtänyt, mutta Iskelmä- Jonne niin c'mooooon! Jonne oli kuulemma jollekin toimittajalle todennut saman asian, siis että olisi pitänyt Negativella tänne tulla... Niinpä! Jonne veteli Nylon Beatin Syyttömän ja Dingon Rion suhteellisen alussa, joten päätettiin että tämähän oli tässä :) Paineltiin kilometrin pituiseen juottolajonoon ja vartin kyykkimisen jälkeen todettiin, että eipä tämä jono tästä mihinkään liiku. Nälkä alkoi olla, joten makkaraperunat kaikilla höysteillä meni bissen edelle. Porvari- ranneke kädessä oli helvetin helppo liikkua ja päätin että enpä mihinkään taida enää lähteä ilman VIP-rannekkeita! 

Olin katsellut setlist.fm:stä aikaisempia settejä ja pelko perseessä odottelin mitä tuleman pitää. Edellisestä setistä uupui mm. Runaway sekä Always... Onneksi pelko oli turhaa! jumalauta, 27 biisiä, lähes kolme tuntia paahtoa ja loitavat lavarekvisiitat! Dream come true!

Settilista oli tän näköinen:


Takana oli jokunen kaveri

Thats what the water made me

You give love a bad name

Born to be my baby

Raise your hands

Lost highway

Captain crash...

It's my life
Phil X

Because we can

What about now

Runaway

We got it goin' on

Keep the faith

(You want to) make a memory

Someday I'll be saturday night

Ite Isäntä
Last man standing

We weren't born to follow

Who says you can't go home

I'll sleep when I'm dead

Bad medicine



Encore:

In these arms

Wanted

Have a nice day
I did have a nice day!

Livin' on a prayer

Encore 2:

I'm with you

What's left of me

These days

Encore 3:

Always



Toi viimeisenä tullut Always oli vielä kaiken kumartelujen jne. jälkeen. Ite Joni tsiigaili porukkaa et vedetään nyt vielä :) Siihen päälle täydellinen auringonlasku vielä ja olin myyty. Sen verran kuitenkin pakko sanoa, ettei Phil X ollut tietenkään Richien veroinen ja jotenkin koominen tapaus muutenkin. Vaihtoi kitaraa about 48 kertaa tuon setin aikana, en tiedä onko se joku sen bravuuri tai jotain, mutta minusta sai aika koomisia piirteitä. Paras oli kolmesti biisin aikana... Äijä tuntui keskittyvät välissä vain siihen, ja yhdessä biisissä ukko lähtikin vetään sähköskeballa vaikka piti olla akkari... Jon hoiteli tilanteen tyylikkäästi ilman että sitä oikeasti moni huomas. Hän osoitti kädellään Philin suuntaan et nyt menee jotain pieleen, ja juoksi itse toiseen suuntaan, ja jengin silmäthän luonnollisesti seuras Jonin perään. Tällä välin saatiin Philillekin oikea skeba kouraan. Lisäksi taustalaulut olivat todella vajaat ilman Richien viskin polttamaa karismaa. Lava oli huikea jenkkikaaratyylinen, josta nyt muutaman foton heitin tähän, niin ei tarvitse sen enempää kuvailla. Onnistunut keikka kaikinpuolin, mutta vähän jäi hampaankoloon tuon Richien uupumisen takia! Ja Ticoa oli vähän hankala seurata, koska lava oli niin korkea ettei oikein meinannut nähdä. Etuturivissä ei muuten valoshow päässyt oikein oikeuksiinsa, tämän takia piti käydä välissä napsimassa kauempaakin kuvia. Harmi ettei ehtinyt käydä ihan perältä nappaamassa, olis varmaan tullut cooleja fotoja!


Täydellinen meininki!
Oltiin juna-asemalla 23.10 ja tietenkään lippuja ei oltu vielä hommattu. Aina ajoissa! :D Saatiin automaatista paikat ja parin tunnin odottelu alkoi. Siinä sitä käytävässä istuskeltiin ja ladattiin puhelimia vuorotellen. Juna lähti 01.15 ja onneks oli sen verran tilaa et saatiin molemmille pari penkkiä, niin pystyi vähän paremmin torkahdella. Meitsi otti lepoa välissä lattiallakin kun ei hyvää asentoa meinannut löytyä. Muutama seinäjokelainen urpo huuteli kännipäissään juttuja junan keskivaiheilla ja muuta junassa tapahtuvaa peruskauraa. Junassa on ihan siisti joskus matkustaa määränpäähän kun fiilis on katossa jne. Mutta on se perseestä tulla takaisin. Juna oli Oulussa 8.15 ja meitsi paineli suihkuun ja töihin. Jes. Meinas olla vähän väsynyt päivä ja illalla ei paljon unta tarvinnut houkutella.

Nyt olis pari kohtuu kiireistä viikkoa tulossa! Tää viikko treenataankin sitten lauantaista Nuken ja 8.6. Kalajoen Stagen keikkaa varten. Musavideokin pitäs purkittaa ensi viikolla. Mutta mikäs tämän mukavampaa :)

Kolmas encore, ALWAYS <3


Muchos love murut!

- Mike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti