torstai 23. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja tötteröitä

Ekat vedot luistimilla tälle kesälle!
Olipa oikea onnen päivä, kun sai kaivaa rullikset naftaliinista toimiston kaapista. Ei luoja miten siistiltä tuntu pitkästä aikaa painaa rullaluistimilla meneen! Aurinko paistaa ja tunnet kevyen tuulenvireen naamalla, aivan parasta! Rullasin samantien lähimmälle jätskikopille ja nappasin minttupallon, nyt voi sanoa että kesä on oikeasti täällä! Jäätelökoppi + rullaluistimet = KESÄ! Ja rullaluisteluhan on yks paras asia kesässä muutenkin. Kuka helvetti jollain pyörällä jaksaa painaa tuolla meneen, kun aivan aavistuksen siistimpää fiilistellä luistimilla. Ja turha sitä asfaltti-ihottumaa on pelätä, arvethan vaan kaunistaa :) Eipä tarvitse miettiä millä soittotreeneihin tai yleensäkään mihinkää liikkuu. Ja saapahan hyvää persetreeniä samalla. SportTrackeri päälle ja treeneihin. Tollanen about 500-600 kaloria häipyy kuin pieru Saharaan kun käy rullikseilla treeneissä. Plus kait tuossa soittaessakin läski vähän palaa... Voi hyvällä omallatunnolla vetää sit iltasin vähän juustosnaksuja vai mitä? :)

Mike & Vinny suihkulähteessä
Oltiin tuossa treenamassa taas eilen ja sovittiin Vinnyn kans että treenien jälkeen aurinkoa palvomaan! Juttua lensi kuitenkin treeniksellä uusien biisien osalta sen verta paljon, ettei ehditty kuin tunteroiseksi nurtsille. Illan viiletessä siirryttiin Vinnyn luukkuun grillaan äijän uudella sähkögrillillä. Jep... Olihan siinä sentään tehoja sen verran, että makkarat saatiin väännettyä. Saunan jälkeen tukat pystyyn ja päätettiin lähteä tsekkaan tuo uus Mesta. Nostalgia toi kylmät väreet selkään, koska olihan nuoruusvuosina tullut samaisessa mestasssa pyörittyä aika paljonkin. Oi niitä viattomia aikoja :) Vedettiin parit eurot ja bailattiin kohtuu tyylikkäässä alakerrassa melkeinpä täysin omalla porukalla. Yläsaliin oli järkätty myös biljardipöytä, mikä on aivan loistavaa bonusta! Hieman hankalassa paikassa vain, koska jokainen joka ohi kävelee on vähän edessä... No mut silti ihan jees. 


Kuuntelin tuossa tuota Kristan uutta levyäkin. Aika paskaahan tuo sitten oli. Ajattelin että levyltä olis löytynyt hyvää bilefiilistä ja vähän rokimpaa meininkiä kuin Marry Me, mutta aika väkisin tehdyn kuulosta poppishittiä tuo oli. Kaikki biisit kuulosti siltä, et hei mä oon kuullu tän aikasemminkin... Sääli. Toisin kuin Bonnie Tylerin Rocks & Honeys uutukainen! Tsekatkaa, tiukkaa matskua, mutta mitäpä muuta Bonnielta voi odotellakaan? Nii ja pakko mainita toi Mike Monroen uus, JUMALAUTA mitä meininkiä! On se kova jäbä! Aivan huikee biisi ja nyt odotellaan sitten levyä vesi kielellä! Olikohan elokuussa kun se tulee...


Hissiposetus :D
Hemlock Growe oli loppujen lopuksi pieni pettymys. Kohtuu sekava loppu ei oikein uponnut. Ja loppua kohden muutenkin sarja meni vähän pitkäveteiseksi. Tsiigasin myös helvetin hyvän leffan tuossa yks ilta. Freelancers. Näyttelijäkaarti (50 Cent, Whitaker, De Niro, Vinny Jones...) oli sen verran vakuuttava että pakko oli tsiigata ja ei tarvinut katua! Oikein hyvä krapulaleffa :) Nyt olen pähkäillyt että mitäs sitä seuraavana alkais tuijottaan. Paljastavat Valheetkin oon tuijottanut kohta toisen kerran läpi. Mietin tuossa, että kokeilis tuota Filmnettiä, mutta kaikki tuntuu keskustelupalstoilla haukkuvan koko laitosta, niin enpä ole jaksanut. Katsoopa nyt! Olis hyvä jos tuolla Netflixilläkin olis informaatiota enemmän tulevista jne. leffoista ja sarjoista. Toisaalta Jenkkiversiohan tarjosi aikalailla helvetisti enemmän matskua kuin tuo Suomenversio...

Se olis about viikon päästä sitten Nuken setit yhdessä The Psycho Seasonin ja Santa Cruzin kanssa. Cruzithan soi mukavasti radiossa ja sinkku tais olla ihan Nikulan joku tunnaribiisi Rockilla. Hyvää settiä jäbät kyllä vääntää. Katsotaan kuin kovia pojat on saunomaan, kun meitsi Nuken bäkkärillä pääsee saunamestarina hääräämään :) Mutta nähdäänpä mestoilla murut! Tsekkailkaa Facea, sinne tulee päivityksiä mahdollisista uusista jutuista mitä kohta tapahtuu!

Facebook - Groupie High School

Deep respect

- Mike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti