maanantai 6. toukokuuta 2013

17 girls in a row

Jeah meitsi tallas Rotuaaria joka suuntaan, kun mietin että mistä sitä Kalajoelle uudet kuteet hommais. Kiersin OneWayn, molemmat Seppälät, Fiorellan, Ginat jne. Uus pinkki paita löytyi kuitenkin H&M:n naistenosastolta. Olin hukannut yhdet siniset peililasit tuossa yhtenä yönä ja oli pakko ostaa uudet samanlaiset Isokadun Seppälästä. Lisäksi mukaan tarttui jostain uudet korvakorut, kynsilakat jne. Tärkein, eli virvelin alakalvo melkein unohtui, kun murehdin tuota paitaa. Onneksi muistin senkin Kullakselta käydä poimiin kainaloon. Vinkkinä kaikille sinkkujäbille: Menkää pyöriin tuonne naistenosastoille! Helvetti kannata missään Tivoleissa tai lihatiskeillä (yleensä sama asia) elämäänsä tuhlata! Lisäksi noissa neidit on selvinpäin = ei tuu laatat syliin :) Saatte takuulla huomiota leideiltä, koska mies naistenosastolla on jotenkin muka hauska juttu. Plus että neidit luulee sua homoks, niin hekin uskaltavat lähestyä helpommin. Enenmpää iskuvinkkejä multa ei heru, koska olen itse aika kädetön näissä hommissa. Mutta käykääs jäbät ehdottomasti kokeileen, jos ei muuta niin silmänruokaa sieltä ainakin saatte. Paljon halvempaa kuin hommata se koira, tai lapsi :) HEH

Meillä oli lauantaiksi buukattu Kalajoelta mesta called Kultakala. Ei ollut meidän ensimmäinen kerta mestoilla ja sen kummempia jännityksiä keikka ei aiheuttanut. Kaikki toimi aina aivan loistavasti kyseisessä paikassa. Chillasin perjantain kyttäämällä lätkäfinaaleja eurolla Ruutupistefiistä, kokkailemalla ja nauttimalla bravuurichilisoosistani ja pastasta. Muut pojat olivat ilmeisesti yössä liitelemässä ja Vinnie heittikin jotain koodia et "yhille jonnekin?". Se on vaan siinä, et oon oppinu et mun ei kannata noille yhille paljon lähtä... :D Parempi chillata ja säästää kroppaa ja mieltä keikkapäivälle! Ja oltiin torstaina kuitenkin käyty näyttäytymässä Tiger L.A.:n kanssa Oulun yössä. Joskus on mukava ihan vain chillatakin!

Kalajoen meininki olikin juuri sitä mitä odotettiin. Loistavat yöpaikat, loistavat eväät, loistava palaute jengiltä. Pirkko hoiti pojille taas maagiset pihvit ja pöperöt! Tehtyämme lähtöä takaisin majapaikkaan, Pirkko heitti vielä läjän pihvejä kotipakettiin, jottei pojat kuole nälkään :) Mestoilla hengattiin aamuun asti, jokaisen siirtyessä vuorollaan makuuasentoon. Meitsi valvoi pisimpään fiilistellen omassa huoneessani lällylistaa Spotifysta. Jossain aamuhämärän aikoihin Nitro haahuili vielä keittiössä, mutta päättelin kaverin kävelevän unissaan ja annoin olla.

Viime viikolla päätin taas ottaa itteeni niskasta kiinni ja maanantaiksi laitoin kellon soimaan kuudeks. 6.05 olinkin jo ulkona, Sport trackeri päälle ja tossua toisen eteen! Olin edellisellä viikolla käynyt pari kertaa lenkillä ja nyt alkaa jalat jo toimimaan normaalisti. Juoksu rullaa itsestään eikä joka hetki tunnu siltä, että tekis mieli kaatua maahan ja kuolla pois :D Vedin tällä viikolla lenkit maanantaina, tiistaina ja tortaina. Ens viikolle olis tarkoitus vetää neljästi. Nyt kun on itsensä taas tuonne polulle saanu juokseen, niin mietityttää, että miks sen joskus on lopettanut! Mikään ei ole sen virkistävämpää kuin aamulenkki. Siitä suihkuun ja päivän ensimmäinen mokka käteen, niin avot!

Päätettiin tuossa oikeastaan Kalajoella, että Tiger LAsta tulee meidän toinen kitaristi. Saadaan skebat kuullostaan entistä massiivisemmilta ja Tiikeri tuo ison palasen myös uusien biisien tekoon. Äijähän on oikea riffikone. Sille ei tarvi kuin sanoo et soita jotain siistiä kasarivaikutteista, vähän niinku vanhaa Bon Jovia, niin äijä vääntää samantien  jäätävät riffit kehiin. Sit se kysyy vielä perään, et tämmöstäkö sä halusit? Parit treenit saatiin nyt vedettyä ja äijä vetää meidän koko setin jo hyvin läpi. Eli suht nopea kaveri oppimaankin :) Yhteistyö Nitron kanssa toimii myös kuin rasvattu ori, joten tälleen rumpalina voi olla aika mielissään. Ja Tiikerihän on muutenkin tuttu kaveri vuosien takaa, joten mistään ns. ulkopuolisesta ei ole kyse. Äijähän on hoitanut meidän ryhmässä jo oikeastaan kaikkea muuta kuin tuota skebaa. Äijä on toiminut kuskina, kuvaajana ja basistina tässä viimeisen vuoden aikana. Pantterio toivottaa Tiikerion tervetulleeksi perheeseen <3 Nyt perjantaina 10. päivä ollaan menossa Kuopion Amarilloon. Odottelen vesi kielellä tuota keikkaa! Vedettiin Happy Placessa toissa viikolla tällä uudella viiden miehen orkkana setti ja ainakin jengi diggaili! See u there! Kuulemma Oulusta autolasteittain jengiä lähdössä messiin, hell yeah! Puijonsarvesta huoneet vaan ja bileet pystyyn!

Pidettiin myös palaveria tulevan osalta ja nopeesti siitä. Luultavasti saatte lukea kaikkien blogeista niin samapa tuo. Eli kesälle olis tulossa pari-kolme biisiä ulos, musavideota, syksylle EPtä ja musavideota jne. Tarkkoja aikatauluja ei vielä lyöty lukkoon, mutta häppeninkiä on tiedossa! Lisäksi tuo Nuclearin keikkahan LIVE- taltioidaan, joten sellaista kivaakin varmaan Youtubesta kesällä löytyy :) Eli juna jyskyttää kovaa etiäpäin!

Hei aurinko paistaa, niin meitsi lähtee vittuun täältä sisältä!

Love


- Mike






1 kommentti:

  1. Kiva blogi tääkin!! :) Ootte superhyviä kirjottaan kaikki, tulee kunnon elämäkertakirja sitten joskus kun olette kuuluisia! Keep on rockin'! :)

    -T-

    VastaaPoista