torstai 17. tammikuuta 2013

Alastomia kokkeja ja yksi itsemurha

Hellurei ja hellät tunteet!

Pari keikkaa taas lisää takana sitten viime päivityksen. Pyhäsalmen legendaarinen Salakapakan keikka sekä Kemin tyylikäs Cafe Chillout. Avaan noita reissuja muutamalla sanalla ja ajattelin kertoa muitakin kuulumisia tällä kertaa.

Pyhäsalmelle lähtiessä oltiin päätetty jo olla mestoilla yötäkin. Löyty meinaan kohtuu edulliset mökit tuolta suunnalta, joten miksei! Paineltiin kahdella autolla Vinnien kurvaillessa mestoille Neonillaan ja Wegsterin kaasutellessa laina- Mersuamme. Kamat kun oltiin saatu kyytiin, niin meitsi luki tilanteen niin, että Matt ja Wegster saavat mennä Mersuun. Muutamien reissujen tuomalla kokemuksella tiesin, että Vinnieltä löytyy paremmat musat Siinähän se matka taittua Madonnaa kuunneltaessa paljon miellyttävämmin kuin Mersussa soineessa kirkonpolttomusassa... Vitsi vitsi pojat

Mestoilla tehtiin nopeat checkit rutiinilla ja iskettiin tsiigamaan juuri alkanutta uutta Vain Elämää- sarjaa. Aaronin Jonnehan se yllättäen meitsin suokkari oli, ja Negativelasien läpi katsottuna täyty sanoa, että lauloihan se jäbä taas parhaiten. Tuossa on sellaista tosi teevee viihdettä mitä oikeasti jaksaa katsoakin! Suosittelen! Ohjelman jälkeen meitsi paineli tuttuun tapaan sauna-osastolle, Wegsterkään ei jaksanut löylyihin lähteä, niin tällä kertaa saunottiin soolona. Jäähyllä käydessä Vinnie trimmaili uutta fledaansa, ja muut jäbät chillaili röökillä terassilla. Saunasta irtoillessa aloin noitumaan föönin ja suoristusraudan puuttumista. Miten vitussa mä tän pehkon laitan ku ei oo vehkeitä! Ensinnäkin jouduttiin muutama minuutti venyttään lähtöä, meikän tukan ilmakuivatessa. No sain kuitenkin fledan ihan kohtuullisesti kiitos Nitron ja Vinnien tukkavehkeiden, joten ei muuta kuin matkaan! Matt oli kuskivuorossa ja Nitro tykittikin kohtuu reippaasti mestoille!

Salakapakassa oli jo tunnelmaa ja vedettiin keikkakamat bäkkärillä niskaan, savuke, --> stage! Meitsi veteli taas savua yllättäen paikan täyteen ja meno yltyi muutenkin välissä kohtuu kuumaksi. Paikka on vähän niin kuin kellarissa, ja mulla ainakin tuntui ettei happi kulje. No hyvinhän ne setit jaksoi kuitenkin soittaa porukan ollessa hyvin messissä! Muutama prätkähemmokin alun, lievän sulattelun jälkeen pisti lapaset yhteen meidän vetäessä mm. You Tought It was Goldia ja uutta Half- price murder, double- price coke'a! Notkuttiin mestoilla jututtaen jengiä pilkkuun asti. Tästä saatiin pinnat kotiin ja olipa sieltä porukkaa lähdössä jatkoillekin meidän mökille. Kohteliaasti täytyi sanoa että not tonight, oltiin kuitenkin aikaisin lähdössä kotimatkalle. Vinnie pyörähteli vielä saunassa, mutta aika nopeasti pojat päät tyynyihin laittoi. Jäätiin Nitron kanssa heittään läppää vielä "terassilemme". Jonkin aikaa maailmaa parannettua(tais se tulla pariin kertaan pelastettuakin...), paineltiin mekin unten maille.

Aamulla Wegster kurvaili meidät turvallisesti takasin kotiin. Oltin Nitron kanssa mietitty, että josko sitä irtoilis iltasella kylille bailaan, mutta meikällä meni täysin ohi. Päätin ottaa pikku päikkärit ja niistä en enää bilevireeseen päässyt. Muuten ilta meni täydellisesti omilla kämpillä leffailtaa viettäessä, pitsapaloja syödessä ja rentoutuen.

Kuuntelin tuossa muutamat uudet levytkin mm. 69eyesin ja No Doubt'in uusimmat. 69sit ei vakuuttanut muutamaa helmeä lukuunottamatta, ja No Doubt jäi yhteen läpikuunteluun. Ei kovin vahva comeback tyypeiltä... Kuuntelin tuossa yhtenä päivänä Bruno Marsiakin vähän niin kuin puolivahingossa... Pitäiskö alkaa huolestua? Green Dayn Uno toimi taas kuin GD aina toimii! Palaan tuohon Green Dayhin kattavammin sitten kun ovat saaneet kaikki kolme lastaan ulos! Myös tuo Christina Perrin uusin on kestokuuntelussa edelleen... Ja siitä Rival Sonsista täytyy sanoa, etten purematta niellyt... Zeppelinimäistä joo, mutta perseestä. Teen varmaan rokkimiehen itsarin kertomalla. että en pidä Zeppelinistä. Aarghh! Tiedän kyllä että kaikkien vähänkään rokkia kuuntelevien pitäisi aina sanoa että Zeppelinit on helvetin hyviä jne. Niin kuin monesta muustakin, Beatlesit on parhaita, Radioheadit älykköjä, Sabbat oikeaa rokkia, Grunge on jumalaista ja liibalaaba. Onhan se pyhäinhäväistys sanoa muuta, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa, soriiii Onhan siellä kaikilla helmensä, mutta noin niin kuin kokonaisuutena. No mutta jokaisellahan on oma musamaku, mulla se on vaan paras mahdollinen.

Kemissä käytiin nyt 12.10. perjantaina. Reissuun ei meinattu päästä alkuunkaan kyytiongelmien takia! Onneksi päästiin mestoille ystävämme Andyn ja Anjaksen korvaamattomalla avustuksella. Ois jääny reissu muuten tekemättä prkle! No kaiken kommelluksin jälkeen saatiin menopeli alle about 21.00, keikan piti alkaa 00.00... Pikkasen meinas kiirettä pitää, mutta hommat hoitu. 23.45 oli sondchecki valmis, keikkakamat bäkkärillä niskaan, savuke, --> stage! Vedettiin Goldien alkuräimettä ja innokkaimmat bailaajat ryntäs jo vittu stagelle! Vinnien saapuessa harjoitellusti hieman myöhässä alkuriffien kääntyessä säkeistöä kohti, kaveri joutui melkein repimään mikin meidän fanimme suusta No meno rauhoittui sittemmin ja jengi osasi alkaa pysymään ihan siellä tanssilattialla järkkärinkin käytyä hymyilemässä nätisti porukalle Ei odotettu Kemistä kovasti mitää, tai ei tiedett odottaa. Paikanomistajakin varoitteli, ettei ulkopaikkakuntalaisille rytmiryhmille oikein riitä jengiä tsiigaileen. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä, koska mestoilla oli ihan ookoosti porukkaa. Voin kertoa, ettei meitä olla esim. koskaan kuvattu videolle noin paljon! Saatiin porukka lämmitettyä siis varsin mukavasti! Setin jälkeen heitettiin kymmenkunta minsaa läppää porukalle ja jaettiin flyereitamme sekä infoo mitä jengi halus tietää. Hieno mesta, mukava henkilökunta, hieno yleisö, hienot uudet fanit! Mennään takuulla uusiksi keväällä! Sanokaa mitä sanotte, mutta I Kemi! Nitro ajeli meidät keikan jälkeen takaisin Ouluun ja nopean roudauksen jälkeen pudotteli meidät koteihimme... Nitron kans ei kuitenkaan koteihin menty, vaan palauttamaan autoa Anjakselle. Loppuhan onkin sitte historiaa... Eihän siitä selvinpäin selvinny HAH

Pitkien unien jälkeen lauantai- illan ja sunnuntain chillasin kaverilla tsiigaillen telkkarista Karibian Piraatteja, nauhalta menneen viikon Vain Elämää ja Hyvät ja Huonot uutiset- sarjat, DVDeeltä Boston Legalin ykköskautta kytättiin myös pari levyä. Siinähän se viikonloppu sitten menikin, relax baby!

Innostuin pitkästä aikaa näppaileen skebaakin. Sain sävellettyä viimein lopulliseen muotoon Äidilleni tehdyn The Golden Heart'in sekä yhden uuden biisin. Soittelin muutamalle kaverille tuota Golden Hearttia ja jokainen siitä on kyllä pitänyt, jollain saattoi jopa silmä kostua... Pitäs varmaan jätkillekin viedä tuo biisi. Tietenkin pitäis kattoo sopiiko se meidän juttuun vai laitanko biisin laatikkoon... Toi uusi biisi valmistui tosiaan tyyliin puolessa tunnissa, inspiraatio kun iskee, niin jälkeäkin tulee! HUH! En uskalla siitä nyt vielä hirveesti paljastaa, mutta kappaleen työstönimenä on toiminut nimi Rainbow. Katsellaan jos tuossa syksymmällä paljastetaan jotain lisää...

Meitsillä on tuossa tullut vähän kokkailtuakin pitkästä aikaa, niin kuin tosissaan! Ollaan leikkimielisesti heitelty läppää jäbien kanssa, et kuka on paras kokkaan. Se oon muuten minä! Ei oo jätkillä mitään mahkuja! Matt vetää elääkseen keksejä ja rinkeleitä, Vinnie juustoja, Wegster paahtopaistia. Ei siinä onhan paahtopaisti hyvää, mutta joka vitun päivä niin WTF? Tein tosiaan viime viikolla täytettyjä paprikoita. Eka tietysti keitin paprikoita about 7-9 minsaa, sisukset täytin mm. jauhelihalla, chilillä, jalopenoilla, sipulilla, fetalla, ananaksilla, sekä yrteillä ja mausteilla mitä en paljasta, jätkät matkii muuten Juustoraasteet päälle ja uuniin reilut 10 minsat ja oli muuten aivan loistavia! Edelleen, ei oo jätkillä mitään tsäänssiä meikää vastaan kun vedetään essut päälle! Ja nimenomaan pelkät essut Pitäsköhän ehdottaa jätkille sellaista alaston-kokki-skaba-tyyppistä videoblogia myös... Oiskohan sillä katsojia... Voittajalle vaatteet ja häviäjiltä essut veke vois olla niinku panoksena tai jotain

Riot- kiertueen riehakkuutta kuulee tosiaan seuraavana 45speciaalissa 19.10. ja Tampereen Rumassa 25.10.! Unohtamatta 27.10. vedettävää Oulunsalon Tyrskymyrkyn keikkaa! Siinäpä seuraavat tärpit kalenteriin hanit! Tuolla 45spessuhan ollaan yhdessä tiukan The Psycho Seasonin kanssa! Tulkaa ihmeessä tsiigaan molemmat! Kaupungilla näkyvien julisteiden mukaan Oulun hotteimmat orkesterit!

Heitelkää myös kaikkia mahdollisia kysymyksiä mitä mieleen juolahtaakaan meidän toiminnasta, nimettömänä tai nimellisenä, niin vastaamme piakkoin videoblogin muodossa!

Käykäähän kuuntelemassa uudet julkaisumme, kavereiden kesken Murder ja Lovers tuolta Facebookistamme!

Tälläistä tällä kertaa murmelit ja puppelit!

Love & respect

- Mike

PS. 45speciaalin keikalla tuutte näkeen mun uuden helvetin coolin fledan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti