sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ei tippa tapa

Ei auttanu kaksikaan kaulahuivia!
Piikkiä lihassa!
Hikee pukkas välissä niin et hirvitti!
Olipa reissu taas Helsinkiin! Meitsi joutu maanantaina OYSaan antibiootti- särkylääke ja nestetippaan. Lähtö oli keskiviikkona ja jätkät haki mut aamulla tyyliin suoraan sairaalan ovelta kytiin! :) Kädet oli reikää täynnä niin kuin harrastaisin muutakin kuin kuviokelluntaa, ja kävi jo mielessä et vedän pitkähihaisella paidalla keikat :D Iski tosiaan niin paha nielutulehdus, että osastolla piti pari päivä makoilla ja ottaa happee! Jumalauta meinas mennä hermo kun menin mestoille ja kaveri yrittää sitä kanyylia tunkee ja ei millään saa sitä suoneen. Kämmenselkien jälkeen siirtyy kyynärtaipeisiin ja vasempaan onneks sai vihdoin ja viimein. Oikeesta otettiinkin sitten sata litraa verinäytteitä, joten tosiaan niin kuin sanoin, niin jokunen reikä kaverin käsissä oli. Kuume huiteli 40n tuntumassa ja ei siinä mitään. Ei mulla koskaan mitään isompaa ongelmaa oo ollu korkeankaan kuumeen kanssa. Ei huippaile eikä mitään, tietysti kolottaa lihasta vähän normaalia enemmän :) No makoilin maanantain osastolla ja sain privahuoneessa nauttia täyshoidosta. Naurattelin hoitsuja aina kun kävivät kyselemässä vointia. En saanu pitsaa ruuaks vaikka kovasti mietittiin miten se onnistuis :) Onneksi olin tullessa ollut kaukaa viisas ja napannut kämpiltä läppärin laukkuun mukaan! Meinas Terveyskeskuksen mamma muuten et taksilla tai jollain autokyydillä olis pitänyt sairaalaan liikahtaa, koska 40 kuumetta ja tulehdusarvot pilvissä. Meitsihän kävi ekaks duunipaikalla laittaan hommat kuntoon, sitten kämpillä vähän siivoileen ja pakkaan kamat pitempää reissua varten, jonka jälkeen karautin kaksrattaisen uljaan pinkin kiiturini kohti OYSaa. Tiistaiksi sain jumalauta kaks huonetoveria. Sanaakaan en vaihtanut.Toinen oli todella iäkäs papparainen joka nukkui 99% ajasta. Toinen taas todella heikossa hapessa oleva kaveri, kuin suoraan Walkin Deadista, helvetin pelottava tyyppi... Sanotaanko pitemmittä puheitta että unet jäi vähille sinä yönä... Olin ihan varma et se syö tai puukottaa mut yöllä! Sai sellasii sätkykohtauksii siinä viereisessä punkassa et meinas löysät valahtaa aina housuun kun se kohtauksen siinä sai. En ole ikinä sairaalassa viettänyt tikkausta pitempää aikaa ja eihän tuo paha rasti ollut. Safkaa säännöllisin väliajoin ja lepposita henkilökuntaa. Ihan bueno reissu ja keikallekin päästiin siis! Sillä aikaa kun olin makoillut letkuissa Vinny oli mm. käynyt ostaaan meitsille uusia kapuloita et pärjään ja pakkaillut meitsin kamat valmiiks. Tiimi toimii!

12 tuntia ja tipasta kannujen taakse!
with Vallila twins Jonzki & Marbello
Libertedissä oli pari lämppäri ja jätkien blogeissa varmaan tulee stooria näistä keikoista enemmänkin, mut 5 kappaleen setti oli anteeksiantamattoman lyhyt meidän paikalle saapuneille faneille. Anteeksi siitä. Ei ollut meidän päätös ja ensi kerralla jos tuolla joskus soitetaan, niin hommat menee kyllä uusiksi... Päivän isoimmaksi anniksi itselle jäi siis oikeastaan ennen keikkaa Kallion Mroomissa saatu priva naama- ja tukkahoito. Jonzki hoiti jälleen kerran leopardia ohimoon ja sääti fledan muutenkin edustuskuntoon. Lisäksi hörpittiin uskomattoman hyvätahvit Mroomin keittimestä. Ihan tuon kahvin takia vois hommata jäsenyyden tonne! Paineltiin Liberten keikan jälkeen porukalla Green Roomiin ja hörpttiin näpyjä tiskillä. Jossain vaiheessa Jonzki ja Marbello (Vallila twins) päättivät irtoilla DTMään. No meitsi lähti messiin kun Jonzkilla punkkasin, muut jäi Green Roomiin chillaan. DTMssä törmättiin Tuksuun mikä oli sinänsä hauska sattuma, koska olin tulomatkalla lukenut Tukiaisen kirjan :) Ei mulla mitään pahaa sanottavaa leidistä oo, niin ku ei kenestäkään muustakaan, jokainen tyylillään antaa palaa vaan. Jonzki ja Marbe olis halunnu kuitenkin yhteiskuvaan, mutta Tuksulla oli kiire johonkin suuntaan, bileisiin tai Miamiin, niin se jäi haaveeks. Hengailtiin mestoilla hetki ja paineltiin Mäkkärin kautta taksitolpalle. Punkkasin Jonzkilla ja sääliksi kävi aamupäivästä, kun herätyskello jauho armotonta soittoaan töihin lähdön merkiksi Jiille. Hyvin neiti skarppas ja hoiti kuitenkin homman! :) Torstai menikin levon merkeissä. Käytiin Jonzkin kanssa vähän tsiigaileen Vallilan huudeja ja Subissa vetään safkat jne. Ilta meni mässyn ja uusien Walking Dead- jaksojen parissa.

 Perjantaina Jii paineli töihin taas yhdeksitoista ja oltiin alustavasti sovittu Vinnyn ja Minkin kanssa et shoppailupornoo harrastettas tänään. No eihän ne mihinkään päässy, kun meidän uuden sinkun kuvaussessioiden aikataulu ei pitänyt. No hyppäsin ekaan ratikkaan ja löysin itseni Töölöstä saatana. Kaikki tiet eivät vieneetkään sitten Steissille. No sain hoidettua itseni Kampille ja törmäsin tuttuuni Olgikseen. Olgis toimi hetken aikaa mun personal-shopping-guruna ohjaten mua liikkeistä toisiin. Kiitos hirveesti, en olis löytänyt puoliakaan etsimästäni ilman jeesiä! Ehdin myös moikata ystävääni Kyyborin Jarrua hänen hulppeassa yksiössään. Hörpittiin kahvit ja kaveri heitti mut takaisin Jonzkille, josta jätkät tuli noutaan mut kyytiin. Olin käynyt Kampin yläkerrassa vetämässä uudessa Chickenmestassa tuliset wingsit ja maha oli vähän ihmeissään siitätuon alkuviikon vellikuurin jälkeen. Onneksi ei ihan koko ajan tarvinnut pysähdellä kuitenkaan :)

Parit ennen pilkkua!
Vinny & me
Hyvinkäällä vedettiin täyspitkä setti ja jengi diggaili hyvin. Jotain kommunikaatio-ongelmia ilmeni mestoilla, mutta kaikki meni loppujen lopuksi hienosti. Vedettiin yks parhaita keikkoja varmasti tänä vuonna. Sehän on tärkeintä Pidettiin pieni meetinki vielä bäkkäriosastolla jätkien kanssa loppuillasta ja paikan omistaja kävi heittään vielä fisut ja oluet naaman eteen tyyliin 2 minuuttia ennen pilkkua. Ihan jees vaikka vähän kiireellä joutu hörpimään :D Yövyttiin Vinnyn kans Rantasipissä, joka muuten oli Suomen suurin ja hienoin kyseisen lafkan hotelleista. Laitettiin kellot 9.00 soimaan ja päätettiin että aamulla käytetään koko hotellin anti hyväksi. Aamuun kuuluikin sitten luonnollisesti aamupala, aamusauna, aamu-uinnit, hierovat tuolit jne. Ja tietenkin privaattiosastolla :D Altaat ja muut oli normaalisti käytössä vain yleisillä vuoroilla, mutta respan (maailman mukavin) setä hoiti meille pääsyn mestoille. Otettiin kunnon löylyt ja kroolattiin allasta lukematon määrä edestakaisin. Jumankauta et oltiin eri miehiä kun hotellista irrottiin keikkabussiin krapulaisten jätkien sekaan :D Tsigailtiin meitsin läppäriltä vielä kotimatkalla Kärpät- HPK matsi ja olihan kerrassaan näytöstä taas! En oo edelleenkään mikää lätkäniilo, mutta hyviä joukkueita on mukava silloin tällöin tsiigailla ja Kärpät on tällä hetkellä aika hemmetin siistii lätkää pelaava joukkue.




Rantasipin lukaalis
Ollaan Vinnyn kans duunattu ens vuotta jo jonkin verran. Tulee aikaa hemmetin hienoja keikkoja, reissuja, kokemuksia! Tullaan joulukuussa julkaiseen valmis kalenteri ja kiertue tuonne ensi kesään asti. Rundi tulee kestämään koko vuoden, mutta tuo eka puolisko julkaistaan tosiaan ensin, loppuvuodelle voi tulla mukaan sellainen pommi että oksat pois! Mukaan keväälle mahtuu Saksan ja Ruotsin rundit sekä liuta kotimaisia niin omia kuin lämppärikeikkoja kohtuu tunnetulle bändille ;) Lisäksi tosiaan tuo tulevaisuuden suunnittelu tuo pientä lohtua tähän kaamokseen, on niin kuin toinen jalka jo ensi kesässä. Tässä aivan kohta pitäisi ulkona olla myös uudet sinkut Eyes Like The Ocean Sky ja Yesterday New's. Treenikämppään haettiin uudet fengshuit tuunaamaalla koko mesta uusiksi! Nyt täytyy sanoo et on ehkä siistein treenikämppä mitä tiedän! Yhtye kulkee eteen päin kuin kiskoilla siis!

Tulevalla viikolla omaan ohjelmistoon kuuluu hemmetisti duunia, uusien biisien treenausta sekä terveellistä safkaa. Olis pakko pikku hiljaa alkaa taas katselee milloin ja mitä sitä suuhunsa tunkee. Tässä kun on sellasen kolme kuukautta vetänyt enemmän ja vähemmän ravinnot ja treenit päin helvettiä! Salikortti pitäs hakee PT-Gymille ja aloittaa treenaus jo tuota helmikuussa starttaavaa rundia varten! Eli ensi viikolla tehdään tähän marras-joulu-tammi-akselille vähän suunnitelmaa miten lähdetään rautojen kans taas leikkimään.  Plus että lääkekuuri kestää vielä ensi viikon, nii mitään maratoneja tässä ei lähdetä juoksemaan.

Oon vaihtanu Netflixin kokonaan tuohon HDFINiin. Näkeepähän kaikki uutuudetkin heti :) Walking Deadeja ja HIMYMin uusia jaksoja odottelee oikeastaan koko bändi aina vesi kielellä. Red2 just sunnuntaileffana pyörii ja täällä on muutenkin tuota tavaraa niin paljon että seuraava blogi voikin käsitellä pelkästään leffoja ja sarjoja :)

Pinkkinä duunissa
Maistiaista treenikseltä



Nyt spämmään tähän pitkästä aikaa kaikki mahdolliset linkit! JAA, TYKKÄÄ JA HUUDA!

Facebook

Lovers In The Dreamland- VIDEO

Half- Price Murder, Double- Price Coke- VIDEO

Pakkasta ja raukkautta kaikille... <3

- Mike


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti