tiistai 2. huhtikuuta 2013

Levoton Tuhkimo

Pääsiäinen meni ja samalla vähän pitemmät vkloppuvapaat melko nopsaa. Homma lähti käyntiin vähän vahingossa crazybailuilla, kunnes puolessa välissä pyhiä oli pakko stopata jo. Olin luvannut jätkille, että treenaan pyhinä pari uutta kappaletta kämpillä sähkörummuilla eli oli siis töitäkin tehtävänä. Ehtihän tuossa kuitenkin bailata poikien kanssa jo kovasti, korkki siis kiinni, ja aineenvaihdunnan ja kropan normalisointia loppu pyhät! :) Lauantai, sunnuntai ja maanantai menikin treenailun, hyvän ruuan ja hyvien ja huonojen leffojen parissa. Vähän kynttilänvaloa ja chillailua, how great is that!

Let's get this party started!
Parin päivän bailauksen jälkeen maistuu kunnon aamupala!
Lähdin Tiger L.A.n pyynnöstä coverbändiinkin soittelemaan. Lähinnä siksi, että en ole treenannut tai opetellut mitään uutta rummuilla viimeiseen vuoteen! Ja oikeastaan viimeiset kaksi vuotta hakannut pelkkiä omia biisejä ja täytyy sanoa, että vaihtelu virkistää. Mutta tosiaan opettelun kannalta parastahan se on, että treenaa mahdollisimman monipuolisesti erilaisia kappaleita. Ja voin kertoa, että kun Tiger heitti settilistaa tulemaan, niin meinas poikaa alkaa vähän jännittään. Puoliakaan en tiennyt esim Jannika B, vai mikä helvetti se on? :D Onneksi on Google, Youtube ja Spotify. Päätin treenailla kämpillä sähköillä noita eka. Nakkasin ensimmäisenä kuitenkin tutun Levottoman Tuhkimon napeista tulemaan ja pieni hymyhän se suupieliin tuli. Ja mikäs se on hymyillessä Livin' on a prayeria takoessa :) Soittelin sen vajaa 20 kappaletta randomilla ekaks muutaman kerran, jonka jälkeen aloin keskittymään aina yhteen kerrallaan. Siinähän nuo lähti menemään. Torstaina ekat treenit ja odottelen kyllä innolla, päästään koko porukalla soittelemaan.

Tigerin kanssa matsia jossain lastenpelissä, voitin :)
 Pakollinen Netflix-päivitys! Eli tsiigasin eilen Preciouksen ja olihan se ahdistava leffa... Huoh! Mutta loistavaa roolisuorittamista ja kuvauskulmia/tyylejä. Ehdottomasti katsomisen arvoinen! Kattelin että Vinnie oli haukkunutkin tuon Justifiedin ja eipä mulla siihen lisättävää. Herätti ihan samat fiilikset kuin äijässä. Nythän sieltä oli kakkoskausikin laitettu ilmoille. Mahtaa jäädä katsomatta. No ellei muuta ole, niin fine. Paon aloitin vasta alusta ja sehän on ihan okey! Itseasiassa mulla on puolet kolmoskaudesta ja koko nelonen katsomatta. Nyt korjataan tilanne. Pääsiäisenä tuli myös tsekattua Tim Burtonin Dark Shadows, mikä yllätti mut iha  positiivisesti. Onhan äijä tehnyt vaikka mitä, mutta mä en siis ole hirvee Burtonfani. Vampyyrileffat saa automaattisesti multa kuitenkin sen plus kaks tähteä, oli mikä oli :D Tsekkasin myös unohtuneet Hyviä ja huonoja uutisia- sarjan katsomatta jääneet jaksot ruutupistefiistä. Aivan saakelin loistavaa viihdettä!!!

Nitron crazybailut!
 Jos ei vielä ole tullut selväksi, niin mä en todellakaan ole mikään huikea lätkäfani. Seuraan joo, mutta en jaksa katsoa kuin ehkä kolme peliä kaudessa telkkarista, enkä nyt menetä yöunia vaikka jäis katsomattakin. Kärpäsethän tipahti Lukolle ja se siitä. Finaaleissa oisin fanittanut ;) Se mikä jäänyt mieleen, niin tuo Lukon meininki, on se RD vaan kova äijä. Ja Ässien lento. Porissa sentään on tunnetta ja soisinkin Ässille mestaruuden täysin sen takia! Mutta joo se siitä.

Early stuff
 Julkaistiin ensimmäinen ulkomaankeikka, 10.8. Oslo! Lisää on vielä tulossa... Painottuu varmaan tuonne Ruotsiin ja Norjaan. Ehkä muutakin... ;) Reilun viikon päästähän sitä taas lähtään Helsinkiin. Club Liberte 11. päivä ja ollaan treenattu settiä sen mukaan. Ouluun on tulossa kaks keikkaa tälle keväälle! Toinen tulee olemaan akustinen ja toinen täyttä rokkisirkusta! Julkaistaan noi päivät tällä viikolla, joten pysyhän kuulolla ja tuu tsiigaileen menot! \ghs/

Aurinkoista kevättä hanit!

Respect!

- Mike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti