tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sunset Surffer

Joujou!

Kuinka helvetin siistiä, että tuo jaffa alkaa viimeinkin pikku hiljaa tuolta taivaalta mollottaa enemmän ja enemmän! Edelleen ne talvimaisemien kuvaajat hei, Aurinkokuninkaan sanoin, ottakaa menolippu P-Koreaan. Tai niin kuin meidän musavideolla sanotaan; blow me, and put your lights on! Kesä tulee ja vaatteet vähenee hell yeah!  Plus, että meitsi löysi uuden paratiisin! Netflix USA... helvetisti enemmän matskua siis! Ei vois mieli olla virkeämpi.



Alkaa oleen tylsää pistellä muuten tuossa Quiz Battlessa meidän jäbiä turpaan oikeelta ja vasemmalta. Äijät ja niiden leidit kovasti yrittää haastaa, mutta en muista milloin mä oisin viimeksi hävinny. Niin hei, jos luulet tietäväsi jostain jotain, niin nappaas Tieteen Kuvalehden Quiz Battle- appi luuriis ja etsi "pantterio" sieltä. Let's play, saa tulla kokeileen! :)


Reilu viikko sitten perjantaina sain yllätyspuhelin ystävältäni Leksiltä. Äijä oli paennut sitä meidän Helsingin keikkaa Leville neitinsä kanssa ja soitteli että voisiko Oulussa piipahtaa kotimatkalla. No mitäpäs luulette? Äijä oli tulossa lauantaina, joten safetasin perjantain ja menin todella aikaisin nukkumaan. Saattoi myös olla, että myös torstain terävät Nitron kanssa painoi silmiä hieman... Lauantai menikin kovaa sitten! Kierreltiin lähes kaikki Oulun mestat läpi, koska äijä ei ollut käynyt kuin Wingerissä ja Tuvalla. Ainut mitä ei koettu oli varmaan karaoke, mikäli nyt oikein muistan. :) Nelivitosen stad-upit oli mm. mainitsemisen arvoinen! 5€ sisään ja todellakin hintansa väärti! Samoin kuin kyseisen mestan safkat! Helvetin hauskaa oli ja tervetuloa uudelleen milloin vain. Ja nähdään viimeistään 11.4. Club Libertessä sitten. Vitusti keittua ja euroja, eiku?


Yhtyeemme biisejä on tässä viime aikoina soiteltu ilmeisesti siellä sun täällä. Vinnie aina ilmoittelee et hei jäbät Murderi soitettiin jossain Australian nönnönnöö kanavalla. Ei silleen itsellä tunnu missään, koska mitä helvetin väliä missä sitä soitetaan. Paitsi, että meidän Facebook- profiilin tykkäykset on lähtenyt suht kovaan kasvuun, eikä likettäjät oo todellakaan omasta kaveripiiristä enää :D Onhan se kiva tietenkin että sitä soitellaan siellä täällä, mutta itellä jalat sen verran maassa, et enemmän odottelen tuota seuraavaa keikkaa. Ei tässä skumppapulloja vielä kannata paukutella, saati sitten henkseleitään! Lovers in the dreamlandin saatat muuten kuulla Radio Cityltä tässä lähiaikoina, joten pysyhän kanavalla.


Pidettiin tuossa bändipalaveriakin yhtenä päivänä. No käsikirjoitushan oli tämä. Mä painelin lavan kanssa Nitron luukulle. Hengattiin vähän aikaa ja Vinnie tuli mestoille. 15 min ja Vinnie häippäs jonnekin tennistreeneihin taas. Siinä ajassa se pummi meiltä röökit ja kaljat. Eikä päätetty mitään. No joo vähän väritetty lyhyt stoori, mutta Nitron kanssa pidettiinkin sitten syvällisemmät palaverit Mestan euroilla. Jotain saatiin päätettyä, mutta en muista mitä. Tyytyväisiä oltiin päätöksiin anyway :D


Siellä on nyt tosiaan jokunen keikka julkaistu joten pidäppä huoli että oot mestoilla! Ollaan tosiaan treenattu tuo akkarisettikin kuosiin ja sieltä on muutamia aika namupaloja tulossa <3

11.4.2013 Club Liberte, Helsinki (w/ Guild Of Passion & Strayed Heart)
13.4.2013 Rockhouse Kulma, Kajaani
20.4.2013 Kultakala, Kalajoki (acoustic)
20.4.2013 Kultakala, Kalajoki
3.5.2013 Salakapakka, Pyhäsalmi (acoustic)
3.5.2013 Salakapakka, Pyhäsalmi
10.5.2013 Amarillo Kuopio (acoustic)
10.5.2013 Amarillo, Kuopio
1.6.2013 Nuclear Nightclub, Oulu (w/ Santa Cruz)
8.6.2013 Stage, Hiekkasärkät (acoustic)
8.6.2013 Stage, Hiekkasärkät


Tällä viikolla on niin helvetisti hommaa, että tuntuu ettei sinne kuuluisalle pöntölle taivu. Pitäs järkkäillä noita meidän keikkameininkejä, työkuvioita, paitatilauksia, levytilauksia jne. Kyllä paidat ovat tulossa... :) Ja helvetin siistit onkin! Niistä enemmän kun laatikko saapuu. Tällä viikolla ei päästä oikein treenaamaan, niin jäbät aiko duunata pariin biisiin pohjat mailiin, niin meitsi pääsee pääsiäiseksi treenaan kompit niihin. Siinä on mun pääsiäisen suunnitelmat. Helvetisti Netflixiä ja sähkörummuilla uusien biisien treenausta. Päästään sitten ensi viikolla hinkkaan ne porukalla keikkakuntoon!

Oltiin Nitron kanssa tuossa Mediamunakkaan järkkäämässä Ratsia- ohjelmassa, check it out!

-> Ratsia: Groupie High School

Tsekkasin muuten pikku krapulassa ton Human Centipede kakkosen. Vittu että on sairas leffa... Kuinka sairas kaveri on, jos mä keksin jo kolmososan tohon... Niin sairas etten viitti edes kertoa. Bännättäs varmaan täältä blogistaki koko ukko :D Mutta hei stay tuned ja tsiigaile muidenkin blogit, twitterit jne. Iso lapanen myös videon ja Faceprofiilin jakajille! Kuvat on luonnollisesti tuosta meidän videosta:

-> Half- Price Murder, Double- Price Coke

Love & respect

- Mike

2 kommenttia:

  1. hei oon kuunnellu sitä teidän coke biisiä kohta viikon eikä se lähde millään mielestä VITTU!!!! :D en aluksi ollut ihan varma siitä mutta nyt kaikki mitä te teette kuulostaa uskomattomalta... :DD

    VastaaPoista