keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Teenage Mutant Ninja Mike


Vedettiin taas tuossa yks perjantai pitkällä kaavalla naapurin kans. Wiitä hakattiin ilta+yö ja täytyy sanoa, että helkkarinmoisesta urheilusta tuo kyllä käy… Selkä ja kyljet aivan jumissa. Johtu vissiin nyrkkeilystä… Pikkusen turhan tatsilla heiluin menemään. Muissa peleissä olinkin tällä kertaa ihan paska, keilat painu ränneihin ja frisbeet lenteli jorpakoihin, joten ei tästä tarinasta enempää!
Go QPR! Hox sinivalkoraitapaita!
 Viime lauantaina olikin sitten meitsin suosikin Queens Park Rangerin vuoro ottaa ManUlta pataan. Ei paljon lämmitä Ärrien taival tällä kaudella… ManUkin oli paska, mutta QPR oli vielä paskempi. Uskomattoman flegua peliä, mutta eikait siinä jos ei hemmetti kiinnosta! Ensi kaudella haetaan lähes varmasti siis alhaalta vauhtia… Sad but true!
Shoppailin marketeilla tällä viikolla myös ja mukaan tarttui siisti nahkarotsi! En muista millon viimeks omistanu nahkatakin, mut nyt oli -70%, niin minkäs teet. Ajattelin myös että ihan passeli kevättakki, niin koriin vaan! Suosinut aina enemmän kangastakkeja, koska niitä on helpompi tuunata merkeillä ja hakaneuloilla :) Muuta kivaa saati merkittävää ei oikeastaan viime aikoina ole kaupoista mukaan tarttunutkaan.
Uutuudenkarhea nahkarotsi!
 Kevät on aina sellaista aikaa, että tsiigaillaan kesän festareita ja keikkoja noin yleensäkin. Aurinko paistaa koko ajan enemmän ja fiilis paranee! Hardcore Superstaria pitää taas lähteä Helsinkiin tsiigaileen kaiffareiden kanssa ja toukokuussa olisi sitten Bon Jovi! How great is that!? Ja paikathan on tietysti Diamond Circlelillä! Köyhät kyykkyyn! Missannu jo niin monta kertaa Bonkkajonkan et päätin satsata kerralla ja kunnolla helvetti! Kesän festareista ei oikein ole hajua minne haluis mennä… Riippuu tieten myös omista keikoista. Siellä on meillä muutama festarikeikka ainakin tulossa… 
Stressipallo... Ollut viimeaikoina kovassa rutiskuksessa...
Oon hairahtanu tuohon Instagrammiin sosiaalisen pakon sanelemana koko ajan enemmän. Hauska vehjehän se on ei siinä mitään, mutta henk. koht. vituttaa nuo maisemakuvat! Hei oikeesti, talvessa ei ole mitään siistiä helvetti! En ymmärrä jengiä kun kaikki ottaa pakkaskuvia every fuckin’ day! Meinasin ottaa duunipaikan pakastimesta yks päivä kuvan ja loadata sen Igrammiin! Siinä on sitä kaunista lumihiutaletta, jäätä ja miinus 18! Jeejee! Wake up party people! Keskimäärinhän varmaan jokaisen mielestä lämmin on mukavampi kuin JÄÄTÄVÄ! Ihan sama kuin kauniisti se auringonsäde siitä jäätyneen lammen pinnasta heijastaa. Itsellä tekis mieli mieluummin hukuttautua kuin kuvata tollasta. Biitsiä, aurinkoa, kukkia, vähiä vaatteita ja lämmintä se olla pitää!
Katselin tuossa yks päivä myös Juutuupista edelleen aivan huikean Turtles- leffan. Siis just sen ykkösen mikä ilmesty 1990! Aivan helvetin cool oli edelleen! Pentuna luulin oikeesti olevani Raffe, joka on ilman kahta puhetta ylivoimaisesti kovin Turtles ever! Cowabunga fuckers!
Näihin tunnelmiin näihin kuviin! Nyt treenikämpille vähän kannuttamaan ja treenaan Bar Bäkkärin settiä timantinkovaan iskuun! Groupie High School @ Bar Bäkkäri 8.3.2013!Huomenna jysähtää muuten meidän eka musavideo kehiin!!! Stay tuned!!!

Respect ya all!

-          - Mike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti