maanantai 18. helmikuuta 2013

Korttitaloja ja meksikolaisia papuja!


Hikinen päivä toimistolla oli tänään, mutta minähän enauringosta tule koskaan valittamaan! Kyllä siitä kannattaa näilläleveyspiireillä yksinkertaisesti vain nauttia. Mieli kyllä teki saman tien painellaAitan terassille ja napata yhdet minttukaakaot huiviin. Plus että tollaauringolla on maaginen vaikutus ainakin meitsin koteloon. Siis kaikki tutuupaljon kevyemmältä ja oikeesti jaksa stressata mistään. Hyvästi kaamosmasennussanon mä! Tästä kesää kohti hell yeah! Sunset, I wanna get…! Tulee tuoauringonpaiste kyllä tarpeeseenkin, koska pää ja kädet on täynnä tekemistä jasäätämistä. Kevät- / kesärundille pitäis buukata loput päivät lukkoon.Julisteet, nauhoituspäivät, seuraava videon suunnittelu, keikkakaara, mikkejä,tarvikkeita, jne… Kaikki pitäisi saada hoidettua ja mielellään hyvissä ajoin. Onneksituossa nyt tulee se Bäkkärin keikka Stadissa, niin pääsee maistaan sitä hedelmäätaas minkä takia tätä tehdään! Block Bustersit oli perunu ja tilalle oli tullutShiraz Lane. Great shit man! Toinen porukkahan siellä on Riot Soul. Hyviäyhtyeitä ja todella cool päästä soitteleen poikien kans! Wegsterin tuuraajaksitulee tosiaan tuonne Bäkkärille Tupo ”Tiger” L.A.! Äijä tulee tuuraan beissit,koska tohtori Wegster joutu työkeikalle perhana just passelisti. Nyt ollaankinsitten LAn kans treenattu muutamat kerrat eikä epäilystäkään ole etteikö hommaasaada pakettiin ennen settiä. Iso kiitos jo kaverille valmiiksi!

Käytiin Lapland Tattoo Festareilla tsekkaan Nitron ja kumppaneiden kanssa myös Hardcore Superstarit pitkästä aikaa. Viime kerrasta (Hellsinki) olikin jo tovi. Ja mitäpä tuota turhaa enää kehumaan, jos viime kerralla soittivat Mötikätkin suohon... Loistavaa preesenssiä Jockelta taas ja veti viimeiset biisit meitsin huivi päässä. Hah, hyvä et kelpas. Ainut mikä vitutti, niin Rumpuihin ei ollut yhtään valoa. Ei paljon nähnyt tällä kertaa Adden maagista kannuttamista. Ensi kertaan siis... Oishan tuolla ens kuussa muutama vaihtoehto... Etelänhedelmiä jo varoitellut hyvissä ajoin, mutta katsotaan nyt..

Mike & Matt havin' a time of their life
Meinas pieni paniikki iskeä, kun katselin että Netflixistäalkaa kohta sarjat loppuun kesken… Ei tule oikeastaan enää katsottuatelkkarista noin niin kuin muuten mitään. Perjantaisin tietysti Voice jasunnuntaisin Olipa kerran. Siinäpä ne. Toi Voice on kyllä ollut pieni pettymyställe kaudelle… Vaikka eipä sieltä meikän suosikit viime vuonnakaan pystyneetnousemaan ihan kärkikahinoihin. No onneks yks meitsin suosikki pääsi sentäänViisuihin edustaan. Vaikka tuo Dingdong- meininki vähän arvelluttavaa onkin :DNetflixille tuli tosiaan mm. uudet Spartacuksen jaksot ja katsoin ne saman tienputkeen pois. Yöunet jäi vähän vähiin, mutta oli sen arvoista! Huippu sarja.Totta kai Dexterit on tullu vilkuiltua ja Muodon vuoksi myös, vaikka ne nytolinkin katsonut jo aiemmin.  Sawitkintuli melkein kaikki tsekattua uusiks viikonloppuna. Viime yönä aloitin House ofcardsin ja ensivaikutelma oli hyvä. Jenkkipolitiikkaan sijoittuvaa draamaa aikapitkälle, muttei liikaa kuitenkaan. Ja loistavat näyttelijät! Neljä jaksoa taismennä putkeen. Jäipähän ens yöksikin jotain :D Testasin muuten Viaplaytakin tuossa muutaman kuukauden, mutta en tykännyt. Kankea ja surkea paska verrattuna Netflixiin. Se kokeilu jäi tosiaan kahteen kolmeen kuukauteen ja se siitä. Tulipahan testattua, mutta ei ollut millään mittarilla mun mielestä hyvä.

U </3 my heart
Läysin muuten kaupasta uuden suosikin. Mexican chili beans- chilikastikehässäkkä.Ommommm! Jauheliha pannulle, mausteet ja jalapenot, purkki tuota ja kermaa,niin AVOT! Voi tehdä joitain höystettä kaveriks, mut viimeks ku tein niinnakkasin paahtoleivän päälle kerroksen ja vedin melkein pannullisen suoraanaamaan. Tänään uutisoitiin muuten valmiiks paistetusta jauhelihasta, ettäsellasta löytys jo kaupasta. Sehän voi olla että to meidän Vinniekin joku päivävielä sit saa sellasta ”ite” tehtyä. En oo täysin varma, mutta uskon että seosaa sentään mikroa käytää ;) Vaikka roiskeläppäpitsaa ei siellä osaakaanlämmittää… Ja tää on tositarina J




Loppuun vielä tää pakollinen päivitys musavideosta. Sejulkaistaan ihan kohta, suomeksi siis aivan lähipäivinä! 

Mukavaa kevättä murut!

-         - Mike

Peace




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti